VERKKOKAUPPA

UUDET ASIAKKAT XJUMPIT:

KEVÄTKAUSI ALKAA POIKKEUKSELLISESTI la 5.2.2022

Parkourin alkeiskurssit 1.-3.2.2022 löydät verkkokaupasta.

KEVÄTKAUDEN UUDET RYHMÄT TULEVAT MYYNTIIN VIIKOLLA 2.

Rekisteröidy ryhmään tulevan lapsen nimellä ja syntymäajalla. Muut tiedot ovat huoltajan eli puhelinnumero, osoite ja sähköposti.

JOS PERHEESTÄ OSALLISTUU USEAMPI RYHMIIMME: Soita ja hoida rekisteröinti ja paikan varaukset toimistomme kautta ma-pe klo 10-16.

Voit ostaa kursseja kauden  alkamispäivään asti, tämän jälkeen myynti sulkeutuu, voit kysyä harjoituspaikkoja tämän jälkeen arkisin ma-pe klo 10-16 puh. 050-4910189 tai sähköpostitse info@xym.fi  maksutapoina on lasku.  Tulee sähköpostiisi. Uudet asiakkaat voivat perua harjoituksen viiden päivän sisällä ensimmäisestä harjoituksesta, sähköpostitse. Lue myös Xjumpitin ohjeet https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot

UUDET ASIAKKAAT XYM FIT AND YOGA

Rekistöröidy omilla tiedoillasi.

Alle 18-vuotiailla rekisteröinti tulee olla huoltajan tekemä. Ikäraja on 14-vuotta.

JOS SINULLA ON TUNNUKSET:

Kirjaudu sisään järjestelmään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla, jos salasana on hukassa voit tilata uuden järjestelmän kautta.

Voit ostaa verkkokaupastamme laskulla. Myös yleisimmät liikunta etuudet käyvät, kuten Smartum, e-Passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky. Valitse tällöin maksutavaksi ”Liikunta etuudet” ja hoida maksu viikon sisällä ostosta, laita viesti ostosta xymlohja@gmail.com.

Jäsenyys on kuukausimaksulla, laskutuskausi on yksi kuukausi 30 pv, jos haluat maksaa laskuja liikunta etuisuuksilla, voi niitä maksaa etukäteen. Huolehdi silloin 2 viikkoa ennen seuraavan laskun tuloa, eli kuukausi ennen jakson alkua.

Huomioi että ensimmäinen lasku tulee heti ja seuraavat kaksi viikkoa ennen jakson alkua, siten aloittaessa seuraavan jakson lasku tulee kahden viikon kuluttua ostosta.

 LUE OHJEET HARJOITUSTEN VARAAMISEEN SEKÄ MUU OHEISTUS TÄSTÄ

 

2022 KEVÄT ALKEISKURSSI PARKOUR 7-9 V TI-TO 1.-3.2.2022 klo 18.00-18.45

Parkourin alkeiskurssi kolmena iltana ti- to 1.-3.2.2022 klo 18.00-18.45. 7-9 v (2014-2016 syntyneet), opetellaan parkourin perustekniikoita ja harjoitteita. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin. Lasku tulee olla maksettuna kurssille tultaessa. Mukaan tarvitaan verkkarit, t-paita, vesipullo ja sisäliikuntalenkkarit. Olen lukenut Xjumpitin säännöt: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Ostamalla palvelun sitoudun noudattamaan niitä.

39,50 €


2022 KEVÄT PARKOUR ALKEISKURSSI yli 10 v TI-TO 1.-3.2..2022 klo 19.00-19.45

Parkourin alkeiskurssi kolmena iltana ti- to 1.-3.2.2022 klo 19.00-19.45. yli 10 v, opetellaan parkourin perustekniikoita ja harjoitteita. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin. Lasku tulee olla maksettuna kurssille tultaessa. Mukaan tarvitaan verkkarit, t-paita, vesipullo ja sisäliikuntalenkkarit. Olen lukenut Xjumpitin säännöt: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Ostamalla palvelun sitoudun noudattamaan niitä.

39,50 €


2022 PARKOUR ALKEISKURSSI TYTÖT 9-14 v TI-TO 1.-3.2.2022 klo 17.00-17.45

Parkourin alkeiskurssi tytöille 9-14 v, kolmena iltana ti- to 1.-3.2..2022 klo 17.00-17.45. Opetellaan parkourin perustekniikoita ja harjoitteita. Kurssin jälkeen on helppo jatkaa tyttöjen omassa ryhmässä lauantaisin tai seka ryhmissämme. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin. Lasku tulee olla maksettuna kurssille tultaessa. Mukaan tarvitaan verkkarit, t-paita, vesipullo ja sisäliikuntalenkkarit. Olen lukenut Xjumpitin säännöt: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Ostamalla palvelun sitoudun noudattamaan niitä.

39,50 €


ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI

Askel uuteen elämään, löydä mielen rauhaa ja hyvä olo! ASTANGAJOOGAN live stream ALKEISKURSSI Kolmena keskiviikkona 26.1., 2.2.. ja 9.2. Astangajooga on dynaamista vahvaa joogaa, se vahvistaa kehoon ja rauhoittaa mielen. Harjoituksen perusteet saat nyt kurssilla. Saat linkin harjoitukseen sähköpostitse. Liikuntaetuisuudet käyvät maksuvälineenä, hoida maksu kolmen päivän sisällä ostosta ja lähetä siitä kuva xymlohja@gmail.com. Voit myös valita laskun. Laskutuslisä on silloin 2, 50 e, lasku tulee sähköpostiin. Jos tarvitset lisäapua, soita p. 050-491 0189 ma-pe 10-16

29,00 €


Aloita live stream harjoitukset! 5 harjoitusta 10 e

Innostu, älä lannistu, harjoittelet helposti ja vaivattomasti kotona. Varaa harjoitukset kalenterista, hae linkki 5 min. ennen harjoitusta varaustiedoista ja liity mukaan! Katso harjoituksessa mahdollisesti tarvittavat välineet, harjoituksemme ovat melko pelkistettyjä, pienellä luovuudella pärjää hyvin. Lasku tulee sähköpostiisi. Maksutapoina käy Smartum, e-Passi, Edenred, Easybreak ja Tyky.

10,00 €


FIT-Yoga-dance kertamaksu opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/ym. 10 e alle 70 min. harjoitukset.

Kertamaksu Fit-Yoga-Dance aikuisten harjoituksiin alle 70 min. harjoitukset. Etu ryhmä: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, kotiäidit/isät ja Xjumpitin perheet. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Tullessasi harjoitukseen esitä oikeutesi etuisuuteen. Laskulla tulee sähköpostiisi.

10,00 €


Fit and Yoga SARJAKORTTI 6 kk/ 7 harjoitusta alle 70 min. 89 e.

7 harjoitusta alle 70 min. voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit-Yoga-Dance harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

89,00 €


Kehonkoostumus mittays HUR Labs XYM:n asiakkaille.

Kehonkoostumus mittaus, rasva%, rasvan massa/ rasvaton massa, kehon nestemäärä, painoindeksi, perusaineenvaihdunta, viskeraalinen rasva, segmentaalinen analyysi: kehon tasapaino,lihasmassa jne. Saat paperitulosteet testistä. Uusinta testissä voi tehdä vertailuanalyysin. Sovi aika 050-491 0189

19,50 €


Vapaaharjoitus KERTAMAKSU 12,50 e XJUMPIT, LEVYSEPÄNTIE 4

Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista: parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Parkouraajan arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat tms. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiisi. Voimassa kuukauden.

12,50 €


Vapaaharjoitus KERTAMAKSU XJUMPIT RYHMÄLÄISILLE 11,50 e, LEVYSEPÄNTIE 4

Tämä hinta ainoastaan Xjumpitin ryhmäläisille. Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Arvomaailmaamme kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi ostaa meiltä 1 pari 5 e ja 3 paria 10 e. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin. Voimassa kuukauden.

10,00 €


Vapaaharjoitus sarjakortti 4 harjoitusta XJUMPITIN ryhmäläisille. LEVYSEPÄNTIE 4

Xjumpitin ryhmäläisille 4 harjoitusta/2 kk 35 e Paikka Levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Xjumpitin arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi osta meiltä. Maksutapana lasku, tulee sähköpostitse.

35,00 €


Vapaaharjoitus sarjakortti 5 harjoitusta/6 kk, XJUMPIT LEVYSEPÄNTIE 4

4 harjoitusta voimassa 2 kk, hinta 45 e Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Parkouraajan arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi ostaa meiltä. yksi pari 5 e ja kolme paria 10 e. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin.

45,00 €


XJUMPIT LIUKUESTESUKAT SEIKKAILUSALIIN JA VOLTTIPUOLELLE

3 PARIA. Liukuestesukat harjoitteluun Levysepäntie 4: airtrackillä, volttimontussa, trampalla sekä Seikkailusalissa Gruotilankatu 13. Paljon koko vaihtoehtoja lapsesta aikuisiin, pyydä sukat harjoitukseen tultaessa, esitä kuitti tai kuva maksusta. Koot: 24-28, 34-38, 39-42, 42-46

10,00 €


XYM FIT AND YOGA AIKUISTEN HARJOITUKSET KUUKAUDEN 19,50 e!

Tutustumistarjous! Kaikki XYM Fit and Yoga normaalit aikuisten harjoitukset live ja live stream kuukauden ajan anytime 19,50 e. Varaa harjoitukset kalenterista. Tarjous kausi alkaa ostopäivästä ja on voimassa kuukauden. Tarkista harjoitus tiedoista tarvittavat välineet, sekä lue tarkemmat ohjeet ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Varaa harjoitukset kalenterista, live stream harjoitusten linkin saat 5 min. ennen harjoitusta varaustiedoista. Tarjousjakson päätyttyä voit valintasi mukaan ostaa jäsenyyden tai sarjakortin, tämä erillisenä ostona, tarjousjaksossa ei ole jatko sitoumusta. Maksutapana lasku, tulee vuorokauden sisällä sähköpostiisi. Tarjous on uusille asiakkaille ja käytettävissä kerran, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksuvälineinä käy myös: Smartum, Eazybrake, Edenred, e-Passilla ja Tyky, hoida maksu heti ja laita siitä kuva infoxym@gmail.com. Tai ole yhteydessä p. 050-4910189 ma-pe klo 10-16. Autamme myös mielellämme harjoituksien valinnassa.

19,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS 49,50 e toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoumusta.

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream harjoitukset. Ikäraja 15 v, alle 18 v edellyttää huoltajan tekemää sopimusta. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus pankissasi. Jakso on 30 päivää! Ei sitoumusta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

49,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS KOTIÄIDIT/ISÄT JA TYÖTTÖMÄT 39,50 e/kk voimassa toistaiseksi, sitoumukset

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisään ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse ta e-laskuna. Irtisanottavissa koska vaan, irtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet hoidettava/esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa, kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

39,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS XJUMPIT PERHEET 39,50 e/kk voimassa toistaiseksi, ilman sitoumusta.

Sisältää kaikki XYM Fit and Yogan ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua varaustiedoistasi. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse tai e-laskuna, tee e-lasku sopimus pankkisi verkkopalvelussa. Irtisanottavissa koska vaan, irtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Oikeus alennukseen on niin kauan kun lapsi on Xjumpitin harjoituksien piirissä.

39,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS live stream 39,50 e toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoumu

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga live stream harjoitukset. Lasku tulee sähköpostiin kerran kuukaudessa jakso on 30 pv! Ei sitoumusta, irtisanomisaika 1 kuukausi. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun, harjoitusten varaamiseen ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

39,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS opiskelijoille 39,50 e/kk toistaiseksi voimassa oleva, sitoumukseton.

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream harjoitukset. Ikäraja 15 v, alle 18 v edellyttää huoltajan tekemää sopimusta. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus pankissasi. Jakso 30 päivää! Ei sitoumusta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

39,50 €


XYM FIT AND YOGA KERTAMAKSU 15 e

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Voit ostaa laskulla, siten lasku tulee sähköpostiisi. Voit maksaa myös liikunta etuisuuksilla Smartum ja e-passi suoraan ja Edenred, Eazybreak ja Tyky, hoida maksu heti ja laita viesti maksusta xymlohja@gmail.com.

15,00 €


XYM FIT AND YOGA SARJAKORTTI 7 x opiskelijat, eläkeläiset, Xjumpitin perheet ym. 79 e

7 harjoitusta, voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit and Yoga harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Eturyhmä: opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit/isät, Xjumpitin perheet ja työttömät. Esitä oikeutesi etuun tullessasi harjoitukseen. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

79,00 €


XYM FIT AND YOGA jäsenyys 39,50 e XJUMPIT LASTEN HUOLTAJAT

Xjumpit ryhmien lasten huoltajille. Sisältää kaikki Fit and Yogan aikuisten live ja live stream harjoitukset. Lasku tulee sähköpostiin kerran kuukaudessa. Jakso 30 päivä! Ei sitoumusta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yogan kalenterista, livestream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybreak. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet. Lapsen lopettaessa Xjumpitissa harjoitukset, oikeus alennushintaan loppuun.

39,50 €


syksy-2021 free running 10-12 maanantai klo 18.20-19.30 Levysepäntie 4

179,00 €


Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 10-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät yli 7 v:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE ryhmät 4-16 v JA SEIKKAILUT 4-8 V:
Gruotilankatu 13, Lohja