VERKKOKAUPPA

UUDET ASIAKKAT XJUMPIT:

 

Rekisteröidy ryhmään tulevan lapsen nimellä ja syntymäajalla. Muut tiedot ovat huoltajan eli puhelinnumero, osoite ja sähköposti.

Huomioi että et voi maksaa Smartumilla tai e-passilla lasten harjoituksia, sillä liikuntaetuisuudet on henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää muille.

JOS PERHEESTÄ OSALLISTUU USEAMPI RYHMIIMME: Soita ja hoida rekisteröinti ja paikan varaukset toimistomme kautta ma-pe klo 10-16.

Voit ostaa kursseja kauden  alkamispäivään asti, tämän jälkeen myynti sulkeutuu, voit kysyä harjoituspaikkoja tämän jälkeen arkisin ma-pe klo 10-16 puh. 050-4910189 tai sähköpostitse info@xym.fi  Lue myös Xjumpitin ohjeet https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot

UUDET ASIAKKAAT XYM FIT AND YOGA

Rekistöröidy omilla tiedoillasi.

Alle 18-vuotiailla rekisteröinti tulee olla huoltajan tekemä. Ikäraja on 14-vuotta.

JOS SINULLA ON TUNNUKSET:

Kirjaudu sisään järjestelmään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla, jos salasana on hukassa voit tilata uuden järjestelmän kautta.

LIIKUNTAETUISUUDET:

Yleisimmät liikunta etuudet käyvät, kuten Smartum, e-Passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky. Valitse tällöin maksutavaksi ”Liikunta etuudet” ja hoida maksu viikon sisällä ostosta, laita kuva ostosta xymlohja@gmail.com. Jatkossa voit maksaa Smartum ja e-Passin suoraan järjestelmämme kautta, laskut näkyvätomissa tiedoissa. Edenred ja Eazybreak maksa heidän sovellustensa kautta ja laita maksusta kuva xymlohja@gmail.com, kuittaamme järjestelmässämme olevista laskuista maksun, maksa siten ennakoivasti, 3 viikkoa ennen jakson alkua, jotta pystymme ne käsittelemään. 

MAKSAMINEN:

Jäsenyys on laskutuksella: sähköpostitse tai e-laskulla, laskutusjakso on yksi kuukausi 30 pv. Asiakkuus alkaa ostopäivästä. Huomioi että ensimmäisen jakson lasku tulee vuorokauden sisään ostosta sähköpostiisi ja jatkossa aina  kaksi viikkoa ennen jakson alkua, siten aloittaessa seuraavan kuun/jakson lasku tulee kahden viikon kuluttua ostosta. 

e-lasku: Löydät verkkopankista XYmove Oy.

SARJAKORTIT/KERTAMAKSUT YM.

Voit maksaa suoraan verkkopankkimme kautta, osto näkyy omissa tiedoissa ja on voimassa oston tiedoissa olevan ajan. Käyntisi kuittaantuu sähköisesti, et siis tarvitse erillistä sarjakorttia tms.

 LUE OHJEET HARJOITUSTEN VARAAMISEEN SEKÄ MUU OHEISTUS TÄSTÄ

 

FIT AND YOGA JÄSENYYS PERHEET 39,50 e/kk, sitoumukseton

Perheen toiselle jäsennelle edullisesti jäsenyys XYM:ltä,( Fit and Yoga tai Xjumpit). Sisältää kaikki XYM Fit and Yogan ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua varaustiedoistasi. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse tai e-laskuna, tee e-lasku sopimus pankkisi verkkopalvelussa. Irtisanottavissa koska vaan, irtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Oikeus tarjoukseen poistuu, mikäli ns. ensimmäinen asiakas/jäsen lopettaa.

39,50 €


FIT AND YOGA KERTAMAKSU 12.50 e max. 70 min. harjoitukset

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia max. 70 minuutin. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Voit maksaa myös liikunta etuisuuksilla Smartum ja e-passi suoraan ja Edenred, Eazybreak ja Tyky, hoida maksu heti ja laita viesti/kuva maksusta xymlohja@gmail.com.

12,50 €


FIT AND YOGA SARJAKORTTI 8 x opiskelijat, eläkeläiset, Xjumpitin perheet ym. 79 e

7 harjoitusta, voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit and Yoga harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Eturyhmä: opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit/isät, Xjumpitin perheet ja työttömät. Esitä oikeutesi etuun tullessasi harjoitukseen. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

79,00 €


ALOITA TÄSTÄ! XYM FIT AND YOGA AIKUISTEN HARJOITUKSET KUUKAUDEN 29,50 e!

Tutustumistarjous uusille asiakkaille! Kaikki XYM Fit and Yoga normaalit aikuisten harjoitukset live ja live stream kuukauden ajan anytime 29,50 e. Sinulle joka et ole vielä tutustunut harjoituksiimme. Tarjous kausi alkaa ostopäivästä ja on voimassa kuukauden. Tarkista harjoitus tiedoista tarvittavat välineet, sekä lue tarkemmat ohjeet ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Varaa harjoitukset kalenterista, live stream harjoitusten linkin löydät 5 min. ennen harjoitusta varaustiedoista. Tarjousjakson päätyttyä voit valintasi mukaan ostaa jäsenyyden tai sarjakortin, tämä erillisenä ostona, tarjousjaksossa ei ole jatko sitoumusta. Tarjous on uusille asiakkaille ja käytettävissä kerran, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksuvälineinä käy yleisimmät liikuntaetuisuudet. Kysy lisää p. 050-4910189 ma-pe klo 10-16. Autamme myös mielellämme harjoituksien valinnassa.

29,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS 49,50 e/kk sitoumukseton

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream ryhmäliikunnan ja joogan harjoitukset. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus pankissasi. Jakso on 30 päivää! Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet. Ikäraja 15 v, alle 18 v edellyttää huoltajan tekemää sopimusta.

49,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS OPISKELIJAT/ ELÄKELÄISET/ TYÖTTÖMÄT/VANHEMPAIN VAPAALAISET 39,50 e/kk

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisään ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse ta e-laskuna.Iirtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet hoidettava/esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa, kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

39,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS live stream 39,50 e/kk, sitoumukseton

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga live stream harjoitukset. Lasku tulee sähköpostiin kerran kuukaudessa jakso on 30 pv! Ei sitoumusta, irtisanomisaika 1 kuukausi. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun, harjoitusten varaamiseen ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

39,50 €


FIT AND YOGA anytime 1 kk

Sisältää kaikki xym Fit and Yoga aikuisten ryhmäliikunta, tanssi ja jooga harjoitukset. Sekä live stream harjoitukset. Harjoitusjakso alkaa osto hetkestä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

59,00 €


Fit and Yoga SARJAKORTTI 6 kk/ 8 harjoitusta alle 70 min. 89 e.

8 harjoitusta alle 70 min. voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit-Yoga-Dance harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

89,00 €


Kehonkoostumus mittays HUR Labs XYM:n asiakkaille.

Kehonkoostumus mittaus, rasva%, rasvan massa/ rasvaton massa, kehon nestemäärä, painoindeksi, perusaineenvaihdunta, viskeraalinen rasva, segmentaalinen analyysi: kehon tasapaino,lihasmassa jne. Saat paperitulosteet testistä. Uusinta testissä voi tehdä vertailuanalyysin. Sovi aika 050-491 0189

19,50 €


SYKSY2022-AKROBATIA TYTÖT ALK/JATKO 7-9 V KE KLO 17.25-18.25 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme loppu kauden summan. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

169,00 €


SYKSY2022-AKROBATIA/VOLTIT TYTÖT YLI 10 V MA + TO KLO 17.10-18.10 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Torstain ryhmäläisille vielä harjoitus 8.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

269,00 €


SYKSY2022-AKROBATIA/VOLTIT TYTÖT YLI 10 V MA KLO 17.10-18.10 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e. Suosittelemme kahta harjoitusta, 2 harjoitusta 269e.

169,00 €


SYKSY2022-AKROBATIA/VOLTIT TYTÖT YLI 10 V TO KLO 17.10-18.10

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-8.12.2022, syysloma 13.-23.10. torstain ryhmäläisille harjoitus viel 8.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

169,00 €


SYKSY2022-DANCEKIDS SATUBALETTI 4-6 V KE KLO 17.15-18.00 GRUOTILANKATU 13

RYHMÄ ALKAA 7.9. TUTUTUSTU MAKSUTTA TIISTAINA 6.9. KLO 17.50-18.20. VARAA PAIKKA xjumpit@gmail.com Lapsen ensimmäinen itsenäinen harjoitus. Tutustutaan tanssin elementteihin leikin ja mielikuvituksen kautta ja opetellaan baletin perusteita. Harjoitukset ovat lapsille monipuolisia ja kehittäviä, sekä innostavia! Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Jumppatossut tai liukuestesukat ja vesipullo sekä lyhyt helmainen balettimekko, oman halun mukaan. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

119,00 €


SYKSY2022-DANCEMIX TYTÖT JATKO yli 10 v TI KLO 16.50-17.50 GRUOTILANKATU 13

Sopii jo vähän tanssineille. Innostavia tansseja ja koreografeja, painopiste tanssimisessa. GRUOTILANKATU 13. 2.krs. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin loppukauden maksun. Vesipullo ja liukuestesukat tms. mukaan. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

129,00 €


SYKSY2022-FREE RUNNING ALK/JATKO 9-11 V MA 18.10-19.20 + TO 18.40-19.50

EDELLYTTÄÄ ALKEISKURSSIA JA PERUSTAITOJA LAJIIN. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Torstain ryhmäläisille harjoitus 8.12.Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit. liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

289,00 €


SYKSY2022-FREE RUNNING JATKO 11-13 V MA KLO 18.40-19.50 + KE KLO 17.45-18.55

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit. liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

289,00 €


SYKSY2022-FREE RUNNING JATKO YLI 13 V MA+KE KLO 19.40-21.00

JATKOTASO LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit. liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

299,00 €


SYKSY2022-PARKOUR 7-9 V ALKEISTASO 7-9 V TI KLO 16.45-17.30 LEVYSEPÄNTIE 4

Edellyttää alkeiskurssia. SYYSKAUSI 27.9.-20.12. LOMAT: Syysloma vko 42, itsenäisyyspäivä 6.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

129,00 €


SYKSY2022-PARKOUR ALK/JATKO 11-13 V PE KLO 17.00-18.00 + SU KLO 17.30-18.30

EDELLYTTÄÄ VÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIA. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Isänpäivänä ei harjoitusta, korvaava tästä 11.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

269,00 €


SYKSY2022-PARKOUR ALK/JATKO 11-13 V PE KLO 17.00-18.00

VÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIN KÄYNEILLE. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR ALK/JATKO 11-13 V SU KLO 17.30-18.30 LEVYSEPÄNTIE 4

EDELLYTTÄÄ VÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIA. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Isänpäivänä ei harjoitusta, korvaava tästä 11.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt.. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR ALK/JATKO 11-13 V TI KLO 19.15-20.15 - SU KLO 17.30-18.30 LEVYSEPÄNTIE 4

EDELLYTTÄÄVÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIA. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Isänpäivänä ei harjoituksia, korvaava 11.12..Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

269,00 €


SYKSY2022-PARKOUR ALK/JATKO 11-13 V TI KLO 19.15-20.15 LEVYSEPÄNTIE 4

EDELLYTTÄÄ VÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIA. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR JATKO 8-11 V TI KLO 18.15-19.15 LEVYSEPÄNTIE 4

JATKOTASO. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR JATKO YLI 14 V SU KLO 18.30-19.30 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Isänpäivänä ei harjoitusta, korvaava tästä 11.12.Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR JATKO YLI 14 V TO KLO 19.50-20.50

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-8.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt.. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR JATKO YLI 14 V TO KLO 19.50-20.50 + SU KLO 18.30-19.30

EDELLYTTÄÄ VÄHINTÄÄN ALKEISKURSSIA. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Isänpäivänä ei harjoitusta, korvaus tästä 11.12. + torstain ryhmäläisille harjoitus vielä 8.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

269,00 €


SYKSY2022-PARKOUR TYTÖT YLI 10 V ALK/JATKO LA KLO 13-14 LEVYSEPÄNTIE 4

Lauantaisin klo 13-14, LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit ja vesipullo.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOUR/FREE RUNNING TYTÖT ALKEET YLI 10 V MA KLO 17.50-18.50 + LA KLO 13-14.00 LEVYSEPÄNT

Parkouria ja voltti puolta tytöille. MA KLO 17.50-18.50 + LA KLO 13-14.00 LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit, liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo.

269,00 €


SYKSY2022-PARKOUR/FREE RUNNING TYTÖT ALKEET YLI 10 V MA KLO 17.50-18.50 LEVYSEPÄNTIE 4

PARKOURIN ALKEISKURSSIN KÄYNEILLET. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Sisälenkkarit. liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e. Yhdistettävissä tyttöjen parkouriin la klo 14-15 tai tyttöjen akrobatia/voltit to k17.40-18.40, kaksi harjoitusta 269 e.

169,00 €


SYKSY2022-PARKOURKIDS 4-6 V TI KLO 16.45-17.30 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Sisälenkkarit ja vesipullo.

149,00 €


SYKSY2022-PARKOURKIDS 5-7 V V LA KLO 12.00-12.45 LEVYSEPÄNTIE 4

Lauantai klo 12.00-12.45 LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin loppukauden maksun. Sisälenkkarit ja vesipullo.

149,00 €


SYKSY2022-PARKOURKIDS 5-7 V KE KLO 17.00-17.45 LEVYSEPÄNTIE 4

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Sisälenkkarit ja vesipullo.

149,00 €


SYKSY2022-PERHEPARKOUR 6-12 V ALKEET SU KLO 13.15-14.15 LEVYSEPÄNTIE 4

Lapsen ja aikuisen yhteinen molempia innostava harjoitus. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ei harjoitusta isänpäivänä 13.11. korvaava 11.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Sisälenkkarit, volttipuolelle liukuestesukat ja vesipullo.

199,00 €


SYKSY2022-PERHEPARKOUR JATKO 6-12 V SU KLO 12.00-13.00

LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Sisälenkkarit. liukuestesukat volttipuolelle ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e. LISÄLAPSI 98 €, sovi tämä erikseen.

199,00 €


SYKSY2022-VOLTTIJONNET ALK/JATKO YLI 9 V TI KLO 19.00-20.00 + TO 19.15-20.15 LEVYSEPÄNTIE 4

Sopii myös aloittelijoille. Edellyttää kahta viikkoharjoitusta, jotta jotain opitaankin, voi yhdistää/vaihtaa free runningiin. Sovi tämäerikseen. LEVYSEPÄNTIE 4. Syyskausi 26.-4.12.2022, syysloma 13.-23.10. Torstain ryhmäläisillä harjoitus 8.12. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä, harjoitusten alettua, palautamme tällöin maksetun maksun. Liukuestesukat ja vesipullo. Liukuestesukkia voi ostaa meiltä 5 e/pari tai 3 paria 10 e.

269,00 €


SYKSY2022-XDANCE KIDS ALK/JATKO 6-8 V TI KLO 17.50-18.35 GRUOTILANKATU 13

RYHMÄ ALKAA TIISTAINA 13.9. KLO 17.50-18.35 Xdance Kids 6-8v Tanssin riemua, pääpaino tanssimisessa. helppoa ja hauskaa! GRUOTILANKATU 13. 2.krs. Syyskausi 13.9..-13.12.2022, syysloma 13.-23.10. Uudet asiakkaat voivat kokeilla sitoumuksetta kerran, jos lapsi ei jatka maksu palautetaan. Ostamalla liikuntapalvelun olen lukenut ja hyväksynyt Xjumpitin säännöt. Jumppatossut tai liukuestesukat ja vesipullo.

119,00 €


XJUMPIT LIUKUESTESUKAT SEIKKAILUSALIIN JA VOLTTIPUOLELLE

3 PARIA. Liukuestesukat harjoitteluun Levysepäntie 4: airtrackillä, volttimontussa, trampalla sekä Seikkailusalissa Gruotilankatu 13. Paljon koko vaihtoehtoja lapsesta aikuisiin, pyydä sukat harjoitukseen tultaessa, esitä kuitti tai kuva maksusta. Koot: 24-28, 34-38, 39-42, 42-46

10,00 €


Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 11-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE- ryhmät 
Gruotilankatu 13, Lohja