VERKKOKAUPPA

UUDET ASIAKKAT XJUMPIT:

KEVÄTKAUSI ALKAA POIKKEUKSELLISESTI la 5.2.2022

Parkourin alkeiskurssit 1.-3.2.2022 löydät verkkokaupasta.

KEVÄTKAUDEN UUDET RYHMÄT TULEVAT MYYNTIIN VIIKOLLA 3.

Rekisteröidy ryhmään tulevan lapsen nimellä ja syntymäajalla. Muut tiedot ovat huoltajan eli puhelinnumero, osoite ja sähköposti.

JOS PERHEESTÄ OSALLISTUU USEAMPI RYHMIIMME: Soita ja hoida rekisteröinti ja paikan varaukset toimistomme kautta ma-pe klo 10-16.

Voit ostaa kursseja kauden  alkamispäivään asti, tämän jälkeen myynti sulkeutuu, voit kysyä harjoituspaikkoja tämän jälkeen arkisin ma-pe klo 10-16 puh. 050-4910189 tai sähköpostitse info@xym.fi  maksutapoina on lasku.  Tulee sähköpostiisi. Uudet asiakkaat voivat perua harjoituksen viiden päivän sisällä ensimmäisestä harjoituksesta, sähköpostitse. Lue myös Xjumpitin ohjeet https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot

UUDET ASIAKKAAT XYM FIT AND YOGA

Rekistöröidy omilla tiedoillasi.

Alle 18-vuotiailla rekisteröinti tulee olla huoltajan tekemä. Ikäraja on 14-vuotta.

JOS SINULLA ON TUNNUKSET:

Kirjaudu sisään järjestelmään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla, jos salasana on hukassa voit tilata uuden järjestelmän kautta.

Yleisimmät liikunta etuudet käyvät, kuten Smartum, e-Passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky. Valitse tällöin maksutavaksi ”Liikunta etuudet” ja hoida maksu viikon sisällä ostosta, laita viesti ostosta xymlohja@gmail.com.

Jäsenyys on kuukausimaksulla tai e-laskulla, laskutuskausi on yksi kuukausi 30 pv, jos haluat maksaa laskuja liikunta etuisuuksilla, voi niitä maksaa etukäteen. Huolehdi silloin 2 viikkoa ennen seuraavan laskun tuloa, eli kuukausi ennen jakson alkua.

Huomioi että ensimmäinen lasku tulee heti ja seuraavat kaksi viikkoa ennen jakson alkua, siten aloittaessa seuraavan jakson lasku tulee kahden viikon kuluttua ostosta.

 LUE OHJEET HARJOITUSTEN VARAAMISEEN SEKÄ MUU OHEISTUS TÄSTÄ

 

2022 KESÄTREENIT 8-12 V TI KLO 17.15-18.45

Kesätreenit jatkotaso 8-12 v parkour, akrobatia ja free running. Ohjattua ja vapaata harjoittelua, molemmissa saleissa parkour ja voltti puoli, Levysepäntie 4. Hintaan sisältyy juhlavuotemme t-paita. Harjoitukset ajalla 7.6.-23.8. Harjoituksen kellonaika heinäkuun osalta saattaa muuttua. Harjoituksia on 12, hinnassa on huomioitu että kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä osallistu, hinta noin puolet normaali hinnastamme. Huoltajat vastaavat lapsen tapaturma vakuutus tarpeesta itse, suosittelemme henkilökohtaista vapaa-ajan tapaturma vakuutusta, joka kattaa kaikki harrastus ja vapaa-ajan tapaturmat.

89,00 €


2022 KESÄTREENIT YLI 13 V TI KLO 18.45-20.15

Kesätreenit jatkotaso yli 13 parkour, akrobatia ja free running. Ohjattua ja vapaata harjoittelua, molemmissa saleissa parkour ja voltti puoli, Levysepäntie 4. Hintaan sisältyy juhlavuotemme t-paita. Harjoitukset ajalla 7.6.-23.8. Harjoituksen kellonaika heinäkuun osalta saattaa muuttua. Harjoituksia on 12, hinnassa on huomioitu että kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä osallistu, hinta noin puolet normaali hinnastamme. Huoltajat vastaavat lapsen tapaturma vakuutus tarpeesta itse, suosittelemme henkilökohtaista vapaa-ajan tapaturma vakuutusta, joka kattaa kaikki harrastus ja vapaa-ajan tapaturmat.

89,00 €


2022-KESÄLEIRI KESÄKUU DANCE/AKROBATIA 8-11 v 7.-9.6. klo 10-16

8-11 v ma-ke 7.-9.6.2022 klo 10-16.00. Tanssia ja akrobatiaa, sopii myös vasta-alkajille!! Tanssi lajeina: Show- ja Streetdance, Gruotilankatu 13, sekä akrobatiaa, Levysepäntien upeissa tiloissa jossa: volttimonttu, 15 m airtrack ja erikois tramppa. Iltapäivällä vohvelit, hillolla ja kermavaahdolla! Omat eväät ja vesipullo! Hintaan sisältyy Xjumpit T-paita, ohjelma ja vohvelit. Olen lukenut Xjumpitin säännöt ja hyväksymme ne: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Sairastapauksissa lääkärin todistusta vastaan palautamme maksetun leirimaksun suhteessa poissaoloon, vähennettynä toimistomaksulla 25 e, T-paita sisältyy maksuun. Mikäli Xjumpitin puolelta leiri perutaan, maksettu maksu palautetaan.

129,00 €


2022-KESÄLEIRI KESÄKUU PARKOUR/AKROBATIA/VOLTIT 7-9 V 13.-15.6. KLO 10-16

7-9 v (2012-2014 syntyneet)MA-KE 13.-15.6.2022 klo 10-16.00. Parkour, akrobatia ja voltit, tytöille ja pojille, sopii myös vasta-alkajille!! Levysepäntien upeissa tiloissa jossa: monipuolinen 300 neliön parkoursali ja toiset 300 neliötä varattuna temppuiluun: volttimonttu, 15 m airtrack ja erikois tramppa. Iltapäivällä vohvelit, hillolla ja kermavaahdolla! Omat eväät ja vesipullo! Hintaan sisältyy Xjumpit T-paita, ohjelma ja vohvelit. Olen lukenut Xjumpitin säännöt ja hyväksymme ne: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Sairastapauksissa lääkärin todistusta vastaan palautamme maksetun leirimaksun suhteessa poissaoloon, vähennettynä toimistomaksulla 25 e, T-paita sisältyy maksuun. Mikäli Xjumpitin puolelta leiri perutaan, maksettu maksu palautetaan.

129,00 €


ALOITA NYT! XYM FIT AND YOGA 4 KUUKAUTTA 99 e! Livet ja live streamit

Uusille asiakkaille tai jos harjoittelusta XYM.llä on kulunut yli vuosi. Sisältää kaikki Fit and Yogan ryhmäliikunta harjoitukset. Voimassa 4 kuukautta ostopäivästä, tuote on määräaikainen. Varaa harjoitukset Fit and Yogan ajanvaraus kalenterista. Ei sisällä kursseja/intensiivejä tms. Etu on käytettävissä vain kerran/henkilö. Linkin live stream harjoituksiin saat 5 minuuttia ennen harjoituksen alkua varaus tiedoista. Jos haluat lisätietoa, tai apua harjoitusten valintaan, soita arkisin klo 10-16 välillä 050-491 0189

99,00 €


ALOITA TÄSTÄ! XYM FIT AND YOGA KESÄN HARJOITUKSET 29,50 E/2KK

KESÄTARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE! Kaikki XYM Fit and Yoga normaalit aikuisten harjoitukset ULKONA AURLAHDESSA/LEVYSEPÄNTIE 4, SALILLA GRUOTILANKATU 13 JA LIVESTREAMINA 29,50 E/2kk. Sinulle joka et ole vielä tutustunut harjoituksiimme tai edellisestä käynnistäsi on vähintään vuosi. Tarjous kausi alkaa ostopäivästä ja on voimassa 2 kuukautta. Tarkista harjoitus tiedoista tarvittavat välineet, sekä lue tarkemmat ohjeet ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Varaa harjoitukset kalenterista, live stream harjoitusten linkin löydät 5 min. ennen harjoitusta varaustiedoista. Tarjousjakson päätyttyä voit valintasi mukaan ostaa jäsenyyden tai sarjakortin, tämä erillisenä ostona, tarjousjaksossa ei ole jatko sitoumusta. Tarjous on uusille asiakkaille ja käytettävissä kerran, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksuvälineinä käy myös: Smartum, Eazybrake, Edenred, e-Passilla ja Tyky, hoida maksu heti ja laita siitä kuva infoxym@gmail.com. Tai ole yhteydessä p. 050-4910189 ma

29,50 €


Fit and Yoga SARJAKORTTI 6 kk/ 7 harjoitusta alle 70 min. 89 e.

7 harjoitusta alle 70 min. voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit-Yoga-Dance harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

89,00 €


Kehonkoostumus mittays HUR Labs XYM:n asiakkaille.

Kehonkoostumus mittaus, rasva%, rasvan massa/ rasvaton massa, kehon nestemäärä, painoindeksi, perusaineenvaihdunta, viskeraalinen rasva, segmentaalinen analyysi: kehon tasapaino,lihasmassa jne. Saat paperitulosteet testistä. Uusinta testissä voi tehdä vertailuanalyysin. Sovi aika 050-491 0189

19,50 €


Vapaaharjoitus KERTAMAKSU 12,50 e XJUMPIT, LEVYSEPÄNTIE 4

Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista: parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Parkouraajan arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat tms. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiisi. Voimassa kuukauden.

12,50 €


Vapaaharjoitus KERTAMAKSU XJUMPIT RYHMÄLÄISILLE 11,50 e, LEVYSEPÄNTIE 4

Tämä hinta ainoastaan Xjumpitin ryhmäläisille. Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Arvomaailmaamme kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi ostaa meiltä 1 pari 5 e ja 3 paria 10 e. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin. Voimassa kuukauden.

10,00 €


Vapaaharjoitus sarjakortti 4 harjoitusta XJUMPITIN ryhmäläisille. LEVYSEPÄNTIE 4

Xjumpitin ryhmäläisille 4 harjoitusta/2 kk 35 e Paikka Levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Xjumpitin arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi osta meiltä. Maksutapana lasku, tulee sähköpostitse.

35,00 €


Vapaaharjoitus sarjakortti 4 harjoitusta/6 kk, XJUMPIT LEVYSEPÄNTIE 4

4 harjoitusta voimassa 2 kk, hinta 45 e Paikka levysepäntie 4. Yli 10 v (alle 7-9 v huoltajan seurassa, huoltajasta ei maksua, mikäli valvojana.) Varaa paikka harjoituksiin kalenterista parkour/fr/akro Levysepäntie 4 Jokainen harjoittelija on omalla/huoltajien vastuullaan harjoittelemassa, harjoittelijoita ei ole vakuutettu Xjumpitin puolesta. Harjoittelun tulee olla asianmukaista, eikä se saa häiritä tai vaarantaa muita harjoittelijoita. Parkouraajan arvomaailmaan kuuluu maltillinen harjoittelu itseään ja ympäristöään kunnioittaen. Henkilökunnallamme on oikeus poistaa harjoituksista, mikäli harjoittelija ei kykene harjoittelemaan näitä arvoja kunnioittaen. Ostamalla palvelun hyväksymme ehdot. Harjoituksissa parkour/free running puolella sisälenkkarit, volttipuolella liukuestesukat, liukuestesukat voi ostaa meiltä. yksi pari 5 e ja kolme paria 10 e. Maksutapana lasku, tulee sähköpostiin.

45,00 €


XJUMPIT LIUKUESTESUKAT SEIKKAILUSALIIN JA VOLTTIPUOLELLE

3 PARIA. Liukuestesukat harjoitteluun Levysepäntie 4: airtrackillä, volttimontussa, trampalla sekä Seikkailusalissa Gruotilankatu 13. Paljon koko vaihtoehtoja lapsesta aikuisiin, pyydä sukat harjoitukseen tultaessa, esitä kuitti tai kuva maksusta. Koot: 24-28, 34-38, 39-42, 42-46

10,00 €


XYM FIT AND YOGA 16 e 75-90 min. harjoitukset. ALENNUSRYHMÄT

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia 75-90 min. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Alennusryhmät: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, Xjumpitlaisten huoltajat ja vanhempainvapaalaiset.

16,00 €


XYM FIT AND YOGA KERTAMAKSU ALENNUS RYHMÄLÄISET max. 70 min.

Kertamaksu max. 70 min. Xym Fit and Yogan harjoituksiin 12 e. Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain vapaalaiset ja Xjumpit perheet. Varaa harjoitukset Fit and Yogan kalenterista,. Live stream linkin saat varaustiedoistasi 5 min. ennen harjoituksen alkua, liity silloin heti. Ei koske kursseja/intensiivejä tms.

12,00 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS 49,50 e toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoumusta.

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream harjoitukset. Ikäraja 15 v, alle 18 v edellyttää huoltajan tekemää sopimusta. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus pankissasi. Jakso on 30 päivää! Ei sitoumusta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

49,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, KOTIÄIDIT/ISÄT JA TYÖTTÖMÄT 39,50 e/kk voimassa

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisään ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse ta e-laskuna. Irtisanottavissa koska vaan, irtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet hoidettava/esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa, kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

39,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS PERHEET 39,50 e/kk voimassa toistaiseksi, ilman sitoumusta.

Perheen toiselle jäsennelle edullisesti jäsenyys XYM:ltä,( Fit and Yoga tai Xjumpit). Sisältää kaikki XYM Fit and Yogan ryhmäliikunta live ja live stream harjoitukset. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua varaustiedoistasi. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostitse tai e-laskuna, tee e-lasku sopimus pankkisi verkkopalvelussa. Irtisanottavissa koska vaan, irtisanomisaika 1 kuukausi. Liikunta etuisuudet esitettävä viikon sisällä ostosta ja jatkossa kuukautta ennen seuraavan jakson alkua, jotta ne ehditään käsitellä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Oikeus tarjoukseen poistuu, mikäli ns. ensimmäinen asiakas/jäsen lopettaa.

39,50 €


XYM FIT AND YOGA JÄSENYYS live stream 39,50 e toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoumu

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga live stream harjoitukset. Lasku tulee sähköpostiin kerran kuukaudessa jakso on 30 pv! Ei sitoumusta, irtisanomisaika 1 kuukausi. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun, harjoitusten varaamiseen ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

39,50 €


XYM FIT AND YOGA KERTAMAKSU 15 e max. 70 min. harjoitukset

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia max. 70 minuutin. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Voit maksaa myös liikunta etuisuuksilla Smartum ja e-passi suoraan ja Edenred, Eazybreak ja Tyky, hoida maksu heti ja laita viesti/kuva maksusta xymlohja@gmail.com.

15,00 €


XYM FIT AND YOGA Pääsisäistapahtuma 15.-17.4. PÄIVÄLIPPU

Pääsisäisen jooga ja hyvinvointi tapahtumaan päivälippu, voimassa valitsemallasi päivällä. Voimassa yhden päivän harjoituksiin. Varaa harjoitukset kalenterista.

25,00 €


XYM FIT AND YOGA SARJAKORTTI 7 x opiskelijat, eläkeläiset, Xjumpitin perheet ym. 79 e

7 harjoitusta, voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit and Yoga harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Eturyhmä: opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit/isät, Xjumpitin perheet ja työttömät. Esitä oikeutesi etuun tullessasi harjoitukseen. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

79,00 €


XYM FIT AND YOGA kertamaksu 19 e, 75-90 min. harjoituksiin.

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia 75-90 miN.. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Voit maksaa myös liikunta etuisuuksilla Smartum ja e-passi suoraan ja Edenred, Eazybreak ja Tyky, hoida maksu heti ja laita viesti/kuva maksusta xymlohja@gmail.com.

19,00 €


Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 10-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät yli 7 v:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE ryhmät 4-16 v JA SEIKKAILUT 4-8 V:
Gruotilankatu 13, Lohja