VERKKOKAUPPA

UUDET ASIAKKAT XJUMPIT:

 Rekisteröidy ryhmään tulevan lapsen nimellä ja syntymäajalla. Muut tiedot ovat huoltajan eli puhelinnumero, osoite ja sähköposti.

Huomioi että et voi maksaa Smartumilla tai e-passilla lasten harjoituksia, sillä liikuntaetuisuudet on henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää muille.

JOS PERHEESTÄ OSALLISTUU USEAMPI RYHMIIMME: Soita ja hoida rekisteröinti ja paikan varaukset toimistomme kautta ma-pe klo 10-16.

Voit ostaa kursseja kauden  alkamispäivään asti, tämän jälkeen myynti sulkeutuu, voit kysyä harjoituspaikkoja tämän jälkeen arkisin ma-pe klo 11-16 puh. 050-4910189 tai sähköpostitse info@xym.fi  Lue myös Xjumpitin ohjeet https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot

UUDET ASIAKKAAT XYM FIT AND YOGA

Rekistöröidy omilla tiedoillasi.

Alle 18-vuotiailla rekisteröinti tulee olla huoltajan tekemä. Ikäraja on 12-vuotta.

JOS SINULLA ON TUNNUKSET:

Kirjaudu sisään järjestelmään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla, jos salasana on hukassa voit tilata uuden järjestelmän kautta.

LIIKUNTAETUISUUDET:

Yleisimmät liikunta etuudet käyvät, kuten Smartum, e-Passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky. E-Passille ja Smartumille on omat maksunapit verkkokaupassa.

Edenred, Eazybrake ja Tyky: Valitse tällöin maksutavaksi ”Liikunta etuudet” ja hoida maksu viikon sisällä ostosta, laita kuva ostosta xymlohja@gmail.com. Tai toimita seteli harjoitukseen tultaessa ohjaajalle.

MAKSAMINEN:

Jäsenyys on laskutuksella: sähköpostitse tai e-laskulla, laskutusjakso on yksi kuukausi 30 pv. Asiakkuus alkaa ostopäivästä. Huomioi että ensimmäisen jakson lasku tulee vuorokauden sisään ostosta sähköpostiisi ja jatkossa aina  ennakkoon, kaksi viikkoa ennen jakson alkua, siten aloittaessa seuraavan kuun/jakson lasku tulee kahden viikon kuluttua ostosta. 

e-lasku on helppo ja vaivaton: Löydät verkkopankistasi XYmove Oy.

SARJAKORTIT/KERTAMAKSUT YM.

Voit maksaa suoraan verkkopankkimme kautta, osto näkyy omissa tiedoissa ja on voimassa oston tiedoissa olevan ajan. Käyntisi kuittaantuu sähköisesti, et siis tarvitse erillistä sarjakorttia tms.

 LUE OHJEET HARJOITUSTEN VARAAMISEEN SEKÄ MUU OHEISTUS TÄSTÄ

 

FIT AND YOGA KERTAMAKSU 12.50 e max. 70 min. harjoitukset

Kertamaksulla voit maksaa yksittäin harjoituksia max. 70 minuutin. Käytettävissä XYM Fit and Yogan aikuisten harjoituksiin. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Voit maksaa myös liikunta etuisuuksilla Smartum ja e-passi suoraan ja Edenred, Eazybreak ja Tyky, hoida maksu heti ja laita viesti/kuva maksusta xymlohja@gmail.com.

12,50 €


2023 XJUMPIT KESÄLEIRI 10-14 V MA-KE 12.-14.6. KLO 10-16 Levysepäntie 4

XJUMPIT KESÄLEIRI 10-14 v ma-ke 12.-14.6. klo 10-16.00. Parkour, akrobatia, free running ja voltit, dance, tytöille ja pojille, sopii myös vasta-alkajille!! Levysepäntien upeissa tiloissa jossa: monipuolinen 300 neliön parkoursali ja toiset 300 neliötä varattuna temppuiluun: volttimonttu, 15 metrin airtack, Eurotramppa. Ohjelmassa lisäksi sumopainia, kaupunkisotaa, escape, vesisotaa ym. Liikumme sisällä ja ulkona, sään mukainen vaatetus. Omat eväät ja vesipullo! Olen lukenut Xjumpitin säännöt ja hyväksymme ne: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Sairastapauksissa lääkärin todistusta vastaan vähintään kahden päivän poissaoloissa palautamme maksetun leirimaksun suhteessa poissaoloon, vähennettynä toimistomaksulla 25 e,

119,00 €


2023 XJUMPIT KESÄLEIRI 7-9 V MA-KE 19.-21.6. KLO 10-16 LEVYSEPÄNTIE 4

XJUMPIT KESÄLEIRI 7-9 v (2015-2012 syntyneet, poikkeus tapauksissa voi kevään eskarilaiset osallistua, mutta sovi tämä erikseen ennen ostoa) ma-ke 31.7.-2.8. klo 10-16.00. Parkour, akrobatia, free running ja voltit, dance, tytöille ja pojille, sopii myös vasta-alkajille!! Levysepäntien upeissa tiloissa jossa: monipuolinen 300 neliön parkoursali ja toiset 300 neliötä varattuna temppuiluun: volttimonttu, 15 metrin airtack, Eurotramppa. Ohjelmassa lisäksi sumopainia, kaupunkisotaa, escape, vesisotaa ym. Liikumme sisällä ja ulkona, sään mukainen vaatetus. Omat eväät ja vesipullo! Olen lukenut Xjumpitin säännöt ja hyväksymme ne: https://xym.fi/xjumpit/ohjeet-ja-saannot/ Sairastapauksissa lääkärin todistusta vastaan vähintään kahden päivän poissaoloissa palautamme maksetun leirimaksun suhteessa poissaoloon, vähennettynä toimistomaksulla 25 e,

119,00 €


ALOITA TÄSTÄ! XYM FIT AND YOGA AIKUISTEN HARJOITUKSET KUUKAUDEN 29,50 e!

Tutustumistarjous uusille asiakkaille! Kaikki XYM Fit and Yoga normaalit aikuisten harjoitukset live ja live stream kuukauden ajan anytime 29,50 e. Sinulle joka et ole vielä tutustunut harjoituksiimme. Tarjous kausi alkaa ostopäivästä ja on voimassa kuukauden. Tarkista harjoitus tiedoista tarvittavat välineet, sekä lue tarkemmat ohjeet ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Varaa harjoitukset kalenterista, live stream harjoitusten linkin löydät 5 min. ennen harjoitusta varaustiedoistasi. Tarjousjakson päätyttyä voit valintasi mukaan ostaa jäsenyyden tai sarjakortin, tämä erillisenä ostona, tarjousjaksossa ei ole jatko sitoumusta. Tarjous on uusille asiakkaille ja käytettävissä kerran, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksuvälineinä käy yleisimmät liikuntaetuisuudet. Edenred, Eazybreak ja Tyky, SOVI MAKSU ENNEN OSTOA! Kysy lisää p. 050-4910189 ma-pe klo 10-16.

29,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS 49,50 e/kk sitoumukseton

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream ryhmäliikunnan ja joogan harjoitukset. Varaa/peru harjoitukset kalenterista ennen klo 16.00. aamuharjoitukset edellisenä iltana. Ensimmäinen lasku tulee vuorokauden sisällä ja jatkossa 2 viikkoa ennen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus pankissasi löydät meidät: XYmove Oy. Jakso on 30 päivää, lasku tulee siten aina samana päivänä kuukaudesta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 2-5 min. ennen harjoituksen alkua, liity heti! Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. E-passi ja Smartum löytyy suoraan verkkokauppamme maksutavoissa, muiden kohdalla hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta ja lähetä kuva maksusta xymlohja@gmail.com.

49,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS OPISKELIJAT/ ELÄKELÄISET/ TYÖTTÖMÄT/VANHEMPAIN VAPAALAISET 39,50 e/kk

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga aikuisten live ja live stream ryhmäliikunnan ja joogan harjoitukset. Ei sisällä kursseja tms. Tämä on tarkoitettu kokopäiväisesti opiskeleville, työttömille, eläkeläisille ja vanhempain vapaalaisille. Lähetä kuva oikeudestasi edullisempaan jäsenyyteen xymlohja@gmail.com., Varaa/peru harjoitukset kalenterista ennen klo 16.00. aamuharjoitukset edellisenä iltana. Lasku tulee 2 viikkoa ennen jokaisen jakson alkua sähköpostiin tai e-laskuna, tee e-laskutus sopimus verkkopankissasi löydät meidät: XYmove Oy. Jakso on 30 päivää, lasku tulee siten aina samana päivänä kuukaudesta. Irtisanomisaika on 2 kuukautta. Varaa harjoitukset Fit and Yoga kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 2-5 min. ennen harjoituksen alkua, liity heti! Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme: https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

39,50 €


FIT AND YOGA JÄSENYYS live stream 39,50 e/kk, sitoumukseton

Sisältää kaikki XYM Fit and Yoga live stream harjoitukset. Lasku tulee sähköpostiin kerran kuukaudessa jakso on 30 pv! Ei sitoumusta, irtisanomisaika 1 kuukausi. Varaa harjoitukset kalenterista, live stream linkki haettavissa varaustiedoista 5 min. ennen harjoituksen alkua. Katso ohjeet harjoitteluun, harjoitusten varaamiseen ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/ Harjoitukset voi maksaa liikunta etuisuuksilla, Smartum, Edenred, e-Passi, TYKY, Eazybrake. Hoida maksu etuisuuksilla viikon sisälle ostosta, samalla saat lisä ohjeet.

39,50 €


FIT AND YOGA anytime 1 kk

Sisältää kaikki xym Fit and Yoga aikuisten ryhmäliikunta, tanssi ja jooga harjoitukset. Sekä live stream harjoitukset. Harjoitusjakso alkaa osto hetkestä. Katso ohjeet harjoitteluun ja sääntömme : https://xym.fi/fit-yoga/ohjeet-ja-saannot/

59,00 €


Fit and Yoga SARJAKORTTI 6 kk/ 8 harjoitusta alle 70 min. 89 e.

8 harjoitusta alle 70 min. voimassa 6 kk. Sisältää kaikki aikuisten Fit-Yoga-Dance harjoitukset ja live streamit. Varaa paikkasi ajan varauskalenterista. Ei koske kursseja, intensiivejä tms. Lasku tulee sähköpostiisi. Liikunta etuisuudet suoritettava viikon sisällä ostosta.

89,00 €


Kehonkoostumus mittays HUR Labs XYM:n asiakkaille.

Kehonkoostumus mittaus, rasva%, rasvan massa/ rasvaton massa, kehon nestemäärä, painoindeksi, perusaineenvaihdunta, viskeraalinen rasva, segmentaalinen analyysi: kehon tasapaino,lihasmassa jne. Saat paperitulosteet testistä. Uusinta testissä voi tehdä vertailuanalyysin. Sovi aika 050-491 0189

19,50 €


XJUMPIT LIUKUESTESUKAT VOLTTIPUOLELLE 3 PARIA 10 €

3 PARIA. Liukuestesukat harjoitteluun Levysepäntie 4: airtrackillä, volttimontussa, trampalla. Paljon koko vaihtoehtoja lapsesta aikuisiin, pyydä sukat harjoitukseen tultaessa, esitä kuitti tai kuva maksusta. Koot: 24-28, 34-38, 39-42, 42-46

10,00 €


Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 11-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE- ryhmät 
Gruotilankatu 13, Lohja