OHJEET JA SÄÄNNÖT

Olet tervetullut kaikkiin harjoituksiin, huomioi kuitenkin että harjoitusten välillä on suuria eroja.

Helpointa on aloittaa yhden tähden* harjoituksista, ne soveltuvat kaikille.

Tule sellaisena kuin olet, meillä jokainen harjoittelee itselleen ja oman itsensä eteen, me autamme siinä eteenpäin parhaamme mukaan.

Jos sinulla on liikuntarajoitteita, sairauksia tai olet raskaana soita ja keskustele sinulle sopivat harjoitukset ja vaihtoehto liikkeet. Synnytyksen jälkeen on hyvä pitää 3 kk:n lepo- ja palautumisaika.

Yleistä harjoittelusta:

Ruokailu on hyvä ajoittaa noin pari tuntia ennen harjoitusta, täydellä vatsalla on tukala harjoitella! Sama koskee juomista, älä siis juo runsaasti ennen harjoitusta. Joogassa ei juoda, sillä se häiritsee keskittymistä harjoitukseen, muissa harjoituksissa kannatta juomapullo olla mukana.

Vaatetus harjoituksen mukaan kevyttä ja joustavaa, Fit harjoituksissa ja tanssissa voi olla sisäliikuntakengät, joogassa ei kenkiä tarvita.

Varaa aikaa harjoitukseen, saavu ajoissa, myöhästyminen joskus on inhimillistä, mutta tapana häiritsee aina muita harjoittelijoita!

Huomioi muut harjoittelijat, kohtelias ja muita huomioiva käytös tuo iloa ja hyvää mieltä kaikille!
Joogasalissa on hiljaisuus ennen harjoitusta, jos haluat keskustella, tee se salin ulkopuolella, kiitos!

Jooga harjoitukset päättyvät rentoutumiseen, voit varata silmien päälle pienen pyyhkeen ja viltin, mutta löydät ne saliltakin. Salilta löytyy kaikki tarvittava harjoituksiin, joogassa on suositeltavaa kuitenkin hankkia oma matto, meiltä voit ostaa sopivan tukiverkollisen maton joka soveltuu kaikkeen joogaan  n.30 e, myös tärkeimpiä välineitä voi ostaa, kysy lisää!

Varaa harjoitukset arkisin ennen klo 16, aamu harjoitukset edellisenä iltana ennen klo 21.00, pääsääntöisesti 4 h ennen harjoituksen alkua, myös peruutukset on tehtävä ennen sitä!

Ryhmäkoko on harjoituksesta riippuen 10-12 henkilöä, meillä on liikuntaan rakennetut ja rekisteröidyt tilat, joka takaa hyvät harjoitus olosuhteet kaikille.

LIVE STREAM

Osa harjoituksista tehdään myös live streamina, lähinnä jooga harjoitukset , jotka on helppo tehdä kotona eli sama harjoitus kuvataan online Google Meetin kautta. Varausta koskevat samat säännöt. Kuvaus on kohdennettu ohjaajaan, harjoittelijoita ei kuvata.

Linkki harjoitukseen on haettavissa harjoituksen alussa, omista varaustiedoista, liity mukaan 2-5 minuuttia ennen harjoituksen alkua ja odota että sinut liitetään mukaan.

Ole ajoissa! Jos myöhästyt, voit kokeilla liittyä mukaan, odota että sinut pystytään päästämään sisään, emme voi luvata kuitenkaan sitä varmasti.

Nastoita kuva, näyttön keskeltä kuvaruudusta, klikkaa nastaa, näin saat näytölle koko harjoituksen kuvan ja muut osallistuja pois kuvasta. Sulje oma  mikki ja kamera.

Jos tarvitset apua, soita ma-pe klo 10-16 väliltä , autamme mielellämme kaikissa asioissa.

Illat ja viikonloput olemme kiinni ohjauksissa, joten emme puheluihin ja viesteihin pysty vastaamaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 11-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE- ryhmät 
Gruotilankatu 13, Lohja