FIT AND YOGA

 

SYYSKAUDELLE UUTTA:

-ZUMBA JATKUU!!!

Hanna Sievisen energisellä ja iloisella otteella, SU klo 19.00-20.00

-TOTAL BODY -kaikille sopivaa lihaskuntotreeniä, ohjaaja Hanna Sievinen,SU klo 18.00-18.50

-Les Mills CORE NYT MEILLÄ! Ohjaaja Henna Savilampi ma klo 19.20-19.50

RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI klikkaa tästä

OSTA HARJOITUKSET TÄÄLTÄ! kikkaa tästä

Yoga-harjoitukset

Flex and Mind Body *

Jooga/pilates harjoitus koko keholle ja mielelle. lempeän vahva, sopii kaikille, harjoituksen kruunaa ihana loppurentoutus, terapiaa keholle mielelle! Hyvä harjoitus niska/hartiaseudun ja selän vaivoihin. Saat iloa ja hyvää oloa!

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• parantaa lihaskuntoa ja varsinkin keskikehon syviä lihaksia.
• lisätä liikkuvuutta
• saada hyvinvointia ja mielenrauhaa
• apua selkävaivoihin
• niska/hartiaseudun kireyksiin ja ongelmiin

Astangajooga **/***

Liikunnallista joogaa, vahva ja dynaaminen harjoitus tuo tasapainoa ja rauhoittaa mielen. Harjoitus on aina lähes samanlainen, parissa kerrassa pääset jo hyvin mukaan ja voit keskittyä hengittämiseen, sekä antaa harjoituksen viedä mennessään. Harjoituksena jonkin verran vaativa, anna siis tälle harjoitukselle tilaa elämässäsi, niin saa jotain korvaamatonta vastineeksi.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

• fyysisesti vahvan kehon
• hyvää oloa ja mielenrauhaa
• lisää liikkuvuutta
• hyvää kehonhallintaa

Vinyasa Yoga */**

Dynaaminen ja vahva joogaharjoitus, vahvistaa ja lisää liikkuvuutta. Ansaittu loppurentoutus kruunaa harjoituksen ja tuo hyvän olon. Harjoituksessa on useampi taso, joten se sopii lähes kaikille.

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• fyysisesti vahvan kehon
• lisää liikkuvuutta
• hyvää oloa ja mielenrauhaa
• hyvää kehonhallintaa

Slow Yoga */**

Nimensä mukaista vahvaa ja rauhallista joogaa, ei välttämättä ihan kevyt harjoitus, mutta sopii kaikille jotka haluavat fyysisen joogaharjoituksen. Sopii hyvin myös miehille, jäykille ja vähemmän jäykille, ohita ennakkoluulot ja tule rohkeasti mukaan! Harjoitus harjoitukselta keho vahvistuu ja liikkuvuus paranee, mutta parasta on mahtava hyväolo harjoituksen jälkeen!

Yoga Harmony

Rauhallinen ja rauhoittava joogaharjoitus, kehoa herätellään asanoita kohti, tavoittelematta mitään, anna liikkeen ja hengityksen vapauttaa keho ja löydä harmonia keholle ja mielelle, sopii kaikille!

Sopii kaikille jotka, haluavat:
– löytää hyvää oloa ja rauhoittaa mielen
– lisätä liikkuvuutta ja vahvistaa lempeästi kehoa.

 

Yin Yoga

Vapauta, rentouta ja rauhoit a keho ja mieli. Pitkiä rauhallisia venytyksiä, asanoissa viihdytään pidempään, noin 2-5 minuuttia, sillä pyritään vaikuttamaan enemmän sidekudoksiin ja faskioihin, jotka edustavat yin energiaa, hitautta, rentoutta ja keveyttä. Harjoitus rauhoittaa ja rentouttaa, parantaa liikkuvuutta. Vähentää stressiä kehosta ja mielestä.  Harjoituksen jälkee olo kuin hieronnan jälkeen! Sali 1

Sopii kaikille, jotka haluavat:
– löytää hyvää oloa elämäänsä
– vähentää stressiä
– lisätä liikkuvuutta

PowerYoga*/**

Vahvaa dynaamista joogaa,harjoitusta modifioitu helpommaksi ja monipuolisemmaksi. 

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• fyysisen ja vahvan harjoituksen
• lisätä liikkuvuutta
• saada hyvinvointia ja mielenrauhaa

Les Mills BODYBALANCE

BODYBALANCE
® on yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Harjoitus vahvistaa, lisää kehonhallintaa, parantaa tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Rahallinen ja samalla lempeän energinen ilmapiiri saa mielen rauhoittumaan.

Sopii kaikille jotka, haluavat:

– parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa

– lisätä liikkuvuutta ja vahvistaa kehoa

– vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia

– löytää hyvää oloa ja rauhoittaa mielen

 

Aamujooga

Aloita päiväsi ihanasti! Lempeän vahva harjoitus herättää kehon ja tuo hyvän olon joka kestää koko päivän. Sopii kaikille!

Sopii kaikille, jotka haluavat:
– löytää hyvää oloa elämäänsä
– vahvistaa kehoa
– lisätä liikkuvuutta

YinYoga Sound and Healing

Tulee ohjelmistoon tammikuun lopulla.

Lempeä ja rauhoittava jooga harjoitus, asennoissa viivytään pitkään 3-6 minuuttia. Käytetään äänimaljoja ja ääntä apuna, joilla saadaan lähes taian omainentunnelma, vapaudu stressistä ja kireyksistä, löydä hyvä olo ja rauha!

Fit-harjoitukset

Les Mills BODYPUMP

Innostava ja tehokas klassikko  lihaskuntoharjoitus painoilla, keskitytään suurimpiin lihaksiin, voit itse määrittää harjoituksen vahvuuden.

Sopii kaikille, jotka haluavat:
– lisätä voimaa
– lisätä kestävyyttä
– kuluttaa energiaa
– toiminnallista lihaskuntoharjoitusta

TOTALBODY

Tehokas ja helppo lihaskuntoharjoitus koko keholle, apuna voimatangot, käsipainot, kuminauhat ja steppilauta.

Innostavaa perusharjoitusta, lopussa palauttavia venytyksiä.

Tässä harjoituksessa on kaikki mitä kehosi ja mielesi tarvitsee!

XYM Spinning */**

Sisäpyöräily soveltuu aloitteleville kuin kokeneemmillekin. Valitse vastus oman kuntosi mukaan ja anna palaa, saat hyvän fiiliksen ja hyvä fiilis tuo polkemisen helpommaksi ja nautittavaksi. Jaksaa jaksaa, painaa painaa, jos nyt ei ihan Saimaata, niin hikitakuu kuitenkin.

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• parantaa kuntoa
• kuluttaa energiaa jopa yli 700 kaloria!
• tehokkaan ja yksinkertaisen harjoituksen
• harjoituksen jossa ei tarvitse aivoja, anna vain palaa!

XYM RVP (reisi-vatsa-pakara) *

Nimensä mukaista treeniä reisille-vatsalle ja pakaroille. Lyhyen ja helpon alkulämmitely osuuden jälkeen muokataan reisiä, pakaroita ja vatsaa. Anna pakaroille ja reisille kyytiä!

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• parantaa lihaskuntoa
• kiinteyttää
• vahvaa, mutta helppoa harjoitusta

UUTUUS SYYSKAUDELLE!!!! LES MILLS CORE */**/***

Tehokas keskivartalon hallinta ja lihaskuntotreeni. Monipuolisten selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta. Tule rohkeasti kokeilemaan! Sopii kaikille, jotka haluavat:
• parantaa keskivartalon lihaskuntoa
• lisätä kehonhallintaa
• vahvistaa selän tukilihaksia
• vahvaa ja helppoa harjoitusta

XYM Kahvakuula */**

Kahvakuula harjoittelun avulla lisätään voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla tehdään monipuolisesti liikeitä päälihasryhmille. Erityisesti keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. sopii kaikille niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Käytössämme on myös peruskuulien lisäksi tasapainotetut kilpakuulat.

Sopii kaikille, jotka haluavat:
• lisätä voimaa
• parantaa kuntoa
• lisää tasapainoa
• lisää kestävyyttä
• tehdä toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä

XYM CrossCircuit

Tehokas ja monipuolinen lihaskestävyys- ja voimaharjoitus koko keholle. Kaikille sopivaa kiertoharjoittelua vaihtelevilla kehonpainoharjoitteilla sekä mm. käsipainoilla, kuminauhoilla ja tangolla. Lisäksi käytössä hyppyharjoituksiin olympiatrampoliini ja 15 metrin airtrack. Innostu ja villiinny!

Sopii kaikille jotka, haluavat:
– lisätä voimaa
– lisätä kestävyyttä
– nostaa sykettä
– kuluttaa energiaa
– toiminnallista harjoittelua koko keholle

Les Mills TONE

LES MILLS TONE™ on optimaalinen yhdistelmä voima-, lihaskunto- ja keskivartalotreeniä. Tunti koostuu kehoa haastavista toiminnallisista harjoituksista, kuten kyykyistä ja askelkyykyistä, joita yhdistellään kuminauhalla ja kevyillä levypainoilla tehtäviin liikkeisiin. Tunti nostaa sykettä ja vie treenaamisen uudelle tasolle! Liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille ja tasoisille treenaajille.

Les Mills Bodyattack®

Les Mills BODYATTACK® on tehokas, kehoa kiinteyttävä ja elimistön hapenottokykyä parantava tunti. Tunnilla on intervalli -tyyppisiä jaksoja, jossa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso. Liikesarjat ovat helppoja mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten hyppyjä, juoksua ja kyykkyjä. Vastuksena toimii kehon oma paino.

Dance

ZUMBA®

Zumba® yhdistää liikunnan ja latinorytmit hauskaksi kokonaisuudeksi, jossa koko keho saa harjoitusta. Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava tanssi-fitnesstunti. Zumbassa ei sanoja tarvita, vaan kehonkieli ja tanssinilo puhuu puolestaan! Pääpaino tunnilla on lattareissa, mutta tunnilla voidaan tanssia muitakin tansseja hiphopista discoon. Let’s Zumba! Zumba alkaa elokuussa.

Ohjaaja: Hanna Sievinen Lisensoitu Zumba ohjaaja.

Tule tai tee live streemina, tanssi ei voisi olla hauskempaa!

Les Mills Sh'Bam®

Les Mills Sh’Bam® on energinen tanssitreeni, vapauta sisäinen tanssijasi! Yksinkertaisia ja uusimpia tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM™ on mitä loistavin tapa kohottaa kuntoa. kuluttaa energiaa ja tanssia hyvän musiikin mukana! Tunnin musiikkina soi uusimmat, ympäri maailman soivat hittibiisit, tunnetut klassikkokappaleet ja latinorytmit. Vaikka tanssitaito olisi ruosteessa, tähän on helppo innostua!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 11-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE- ryhmät 
Gruotilankatu 13, Lohja