OHJEET JA SÄÄNNÖT

Olemme pienentäneet ryhmäkokoja, sekä lomittaneet harjoitusten alkuja, jotta turhia kontakteja ei synny ryhmien välillä. Käsien pesu on pakollinen, lisäksi kädet desinfioidaan ennen ja jälkeen harjoitusta. Huolehdimme myös riittävästä tuuletuksesta ja pintojen desinfioinnista.

 • Huoltajan tulee huolehtia että sähköpostiosoite ja puhelinumero on toimiva järjestelmässämme!(nämä voi muuttaa omissa tiedoissa).
 • Mikäli lapsi/nuori lopettaa tunneille osallistumisen kesken kauden, maksuvelvollisuus harjoituksiin on koko kaudesta.
 • Uusilla asiakkailla on oikeus perua harjoitus viikon sisällä kauden harjoituksen aloituksesta.
 • Kaikki muutokset tai kyselyt tms. tulee ilmoittaa sähköpostitse, ei tekstiviesteillä.
 • Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 11-16.
 • Harjoituksissa saatetaan kauden aikana ottaa valokuvia tai videoita joita voidaan käyttää Facebookissa, sekä mainos materiaaleissamme. Nimiä ei mainita, missään yhteydessä. Mikäli ette halua lastenne esiintyvän mahdollisissa videoissa ja/tai mainosmateriaaleissa, ilmoittakaa siitä meille sähköpostitse! Kiitos.
 • Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa, pidempiaikaisista kyllä. Yksittäisiä poissaoloja ei ole mahdollista korvata. Pidempiaikaiset sovitaan erikseen tapauskohtaisesti lääkärintodistusta vastaan, koskee yli kahden viikon sairaspoissaoloja. 
 • Harjoituksiin on saavuttava ajoissa. Myöhästely haittaa ohjaamista ja siten aika on pois kaikilta harjoittelijoilta.
 • Saliin mennään vain ohjaajan luvalla.
 • Opeta lapsesi huomioimaan liikenne, piha-alueelle ei voi sännätä päättömästi!
 • Lapset ja nuoret ovat vanhempien vastuulla ennen ja jälkeen harjoitusta, alle 10-vuotiaita ei voi jättää tiloihimme yksinään ilman valvontaa.
 • Korut ja kellot tulee olla poissa ja pitkät hiukset kiinni.
 • Virvoitusjuomat, mehut ja energiajuomat ovat kiellettyjä.
 • Arvotavarat voi ottaa harjoituksen ajaksi salin puolelle, kuten kännykkä (oltava suljettu).
 • Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella. Meillä on oikeus poistaa sairas lapsi harjoituksista. Yskivää lasta ei voi tuoda harjoituksiin.

Turvallisuus ja vakuutus

Ohjaaja pitää harjoittelun turvallisena. Ketään ei vaadita ylittämään taitojaan, liikkeet opetellaan turvallisesti pikkuhiljaa ja tarvittavista lämmittelyistä, lihashuollosta ja venyttelyistä pidetään tiukasti kiinni. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla ja huoltajien vastuulla. SUOSITTELEMME OTTAMAAN ERILLISEN VAPAA-AJAN VAKUUTUKSEN LAPSELLENNE, SE ON EDULLINEN KOTIVAKUUTUKSEN YHTEYTEEN JA KORVAA SITEN KAIKKI HARRASTUS JA VAPAA-AJAN TAPATURMAT. Noudattamalla yhteisiä pelisääntöjä ja kuuntelemalla ohjaajaa, ei loukkaantumisia yleensä satu.  Harjoittelijoiden on siitä huolimatta hyvä muistaa että rapatessa roiskuu, eikä pieniltä nirhaumilta ja kolhuilta pystytä täysin välttymään, Xjumpit ja ohjaajamme eivät kuitenkaan voi ottaa juridista tai taloudellista vastuuta loukkaantumisista. Ohjaajan ohjeiden mukaan tulee toimia, sillä se takaa kaikkien harjoittelijoiden turvallisuuden, mikäli ohjeita ei noudateta tai niitä rikotaan tahallisesti ja toimintaa haitataan toistuvasti, meillä on oikeus poistaa lapsi/nuori tunnilta. Mikäli lapsi/ nuori toistuvasti häiritsee muiden harjoitusta ja aiheuttaa tunnilla vaaratilanteita voidaan kyseinen lapsi/nuori poistaa kokonaan ryhmästä. Lukukausimaksua ei tällöin palauteta. Emme vastaa kännyköistä ym. henkilökohtaisista tavaroista, vaatteissa ja kengissä olisi hyvä olla nimet, näin unohtuneet tai vaihtuneet olisi helppo palauttaa oikealle omistajalleen.

 

Liikunta- ja hyvinvointikeskus XYM

YHTEYSTIEDOT

Puh. 050 4910189

ma - pe klo 11-16 

Voit myös jättää tekstiviestin niin soitamme sinulle!

e-mail FIT AND YOGA: xymlohja@gmail.com
e-mail XJUMPIT: xjumpit@gmail.com

FIT AND YOGA

Gruotilankatu 13, Lohja

XJUMPIT

AKROBATIA, PARKOUR, VOLTTI - ryhmät:
Levysepäntie 4, Lohja

DANCE- ryhmät 
Gruotilankatu 13, Lohja